Poslední diskuse

Něco o Nás

Podnikáme časté výpravy ze rybami a do přírody, věnujeme se mnoha rybolovným technikám.Účastníme se soutěží, závodů a víkendových akcí. Učíme nové členy, jak zacházet s rybami a jak se chovat k přírodě. Rádi mezi sebou uvítáme nové zájemce od 8 do 18 let. Novým členům můžeme zapůjčit ryb.náčiní. Pravidelně se scházíme každou středu od 15.00 v klubovně mládeže na Rybářském svazu v Kolíně.

Do rybářského kroužku přijímáme nové členy. Zveme proto všechny nové zájemce, kteří se mohou dostavit každou středu ve 14.30 hod. na sídlo organizace. Disponujeme vlastní, nově vybavenou klubovnou, členi mají možnost účastnit se rybářských závodů a soutěží /Zlatá udice/. Prioritou je naučit se zacházet s rybami jako s živými tvory (CHYŤ A PUSŤ !)


Hlavní vedoucí: František Machač

Fanda Machač zastává funkci vedoucího v kolínském rybářském kroužku od roku 1999. Svou práci ovládá bravůrně. Zvládá jak práci s těmi nejmladšími, kterým bývá většinou kolem 8 let, tak s těmi nejstaršími. To on nás dovedl jako coach (trenér) k vítězství v okresním kole Zlaté udice v roce 2004. Můžeme jen doufat, že ho tato práce neomrzí a bude v ní pokračovat co nejdéle.

 Naši členové:

 

 

 

 

Komentář ke článku (2)